Wat kunnen we voor jou betekenen

Wat kunnen we voor jou betekenen

Onze vereniging heeft als doel de hele xBase community te ondersteunen bij alle facetten van hun business. Het gebeurt dan ook regelmatig dat we niet alleen kennis delen maar ook business opportunities.

Voor onze leden zijn wij primair actief voor de verschillende ontwikkelgereedschappen die wij ondersteunen. Gedurende het jaar organiseren wij een aantal hands-on bijeenkomsten waarin telkens een onderwerp centraal staat. De onderwerpen worden door de leden naar voren gebracht en wij zoeken de juiste mensen met de juiste expertise om daar invulling aan te geven.

In 2013 hebben we voor het eerst een Developersdag georganiseerd. De reacties daarop waren positief en deze dag is daarom ook in het jaarprogramma opgenomen.

Door verschillende gebruikersverenigingen in- en buiten Europa worden regelmatig Developer Conferences georganiseerd. Deze conferences zijn altijd internationaal geori├źnteerd en vormen een podium voor de softwarefabrikanten om ontwikkelaars te informeren over noviteiten en hun toekomstvisies. Deze conferences zijn ontzettend waardevol om op de hoogte te blijven hoe leveranciers van add-on tools denken over toekomstige ontwikkelingen in de ICT.

De ontmoetingsplaats voor Xbase++ ontwikkelaars