Wie zijn we

XXP, het platform voor de professionele softwareontwikkelaar.

Het Xbase++ eXchange Platform is een vereniging, die Xbase++ ontwikkelaars met elkaar verbind en een platform biedt om kennis en technologie uit te wisselen.
De programmeertaal Xbase++ vormt het hart van onze vereniging.

Xbase++ is gebaseerd op de fundamenten van de klassieke en bewezen programmeertaal Clipper. Het vormt niet alleen een migratiepad voor Clipper- en xBase-ontwikkelaars, maar vooral een volwaardige en moderne 32-bits ontwikkelomgeving, die gemakkelijk kan concurreren met de collega’s van deze tijd.
De unieke eigenschappen van Xbase++ maken het mogelijk om State-of-the-art business-applications te vervaardigen, die stabiel, onderhoudbaar, schaalbaar en onverwoestbaar zijn.

Deze website is een instrument in de “exchange”, maar daarnaast brengen wij kennispartijen met elkaar in contact.
Gedurende het jaar organiseren we meerdere hands-on sessies om aan de slag te gaan met echte problemen uit uw dagelijkse praktijk. Daarnaast organiseren we Developerdagen en nemen we deel aan buitenlandse conferenties.
Wij brengen u in contact met uw belangrijkste leveranciers van de tools die u dagelijks gebruikt. Niet alleen om u op de hoogte te houden maar ook om met elkaar solutions te maken.

Bent u een enthousiast Xbase++ ontwikkelaar of wilt u zich op dit vlak begeven dan verwelkomen wij u graag als lid in ons gezelschap.

De ontmoetingsplaats voor Xbase++ ontwikkelaars